Sökes Tasty försäljare.

Tasty är ett hundfoder tillverkat på svenska råvaror i Sverige. det finns i två varianter standard och energi, Jag har använt det i min kennel i många år, haft många valpkullar som blivit uppfödda på det, har tagit fram 7 JCH och 4 till som har pris på jaktprov + 2 UCH under dom sista ca 6 åren som jag har använt Tasty som foder. Under min tid som jag sålt Tasty är det bara en hund som inte tyckt om fodret, det är konstigt för det är en valp som var uppfödd på tasty och han kommer från mig Hänsjöns Cliff, annars har jag bara fått beröm för fodret. är det någon som är intresserad så hör av er till mig så får ni reda på hur det går till att vara försäljare (depå) åt TASTY

Ring 0706014472

KATEGORIER:

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *