Avslutade 2014 bra, men ett par dagar tidigare kunde det gått riktigt illa.

Var och gästjagade i Mosshöjden på nyårsafton, gjorde fadäsen att jag glömde magasinet och extraskotten i bilen, hade ett skott i fickan men kunde skjuta en liten tjur för Tezzie med det skottet så det blev ett lyckad avslut på 2014.

Två dagar tidigare kunde det gått riktigt illa, jagade först på morronen med stövaren hon tappade haren 2 hundra meter från 7 vargarna, som jag var helt ovetande om. efter det gick min brorson Henrik med Jämtvalpen Xantie på andra sidan om vargarna ca 200 meter från dom som närmast. Jag släppte Tezzie hon var som närmast 6-80 meter från vargarna, skällde stånd o gångstånd i 2,5 timmar runt dom och det gick bra. att jag vet detta är för att det var nysnö och min bror såg spåren på eftermiddagen när dom lämnat daglegan, så jag kunde dagen efter bakspåra och se hur allt gått till. Dom var troligtvis så störda av oss att dom bara låg och tryckte så därför gick det bra.

KATEGORIER:

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *