Tezzie med ko o kalv som kunde gått illa!!!

tezzie  Alla hjärtans dag blev en mycket bra dag för Tezzie men det gick lite sämre för mig. Jag smög in på ståndskallet efter 40 min i en granplantering, kom in på 20 m kon var ilsken och anföll tezzie hela tiden, tillslut stod kon 4 m från mig och jag satt bakom en liten gran som var ca 7-10cm tjock. Trodde aldrig att hon skulle springa över granen utan på sidan, men det gjorde hon, hon slutade anfallet när hon stod över mig, jag tittade henne i bröstet och försökte ta mig upp då fick jag först ett knä över käke näsben så blodet sprutade och sen en spark över vänster lår så hela låret blev blått; var groggy en halvtimme men kunde sen fortsätta och sköt kalven 1,5km bort efter ytterliga 2 timmars ståndskall slutet blev perfekt. Jag filmade först  och la sen telefonen i fickan påslagen så ljudinspelning har jag på hela händelsen när kon kutar över mig.

Tezzie har varit lite blyg för älgarna i den djupa snön, startade på två prov med henne som båda blev nollor före efter och mellan proven har hon skällt mycket bra.

KATEGORIER:

Etiketter:

Inga svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *